Konu: derleme yapsak? Paz Ağus. 05, 2007 2:10 pm
aklima geldi paylasiyim dedim bir arkadasimiz cesitli derlemeler yapmis ya doomda blackte fln bende tarz farketmeksizin içerken dinliebilecegimiz bir derleme yapsak biralarımızı yudumlarken eglensek nasıl olur dedim herkes önersin ona göre bi derleme yapalim ben
hellyeah-alcohaulin' ass pro pain - make some noise
İron maiden - fear of the dark Mgs - nightmare Guns & roses - dont cry Helloween - in the middle of a heartbeat sanırım bunlar en sevdiklerim içerken de süper olur özellikle dont cry off ulan offf
nuitari Co-Admin
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 36 Localisation : Istanbul Kayıt tarihi : 16/07/07
arkadaslar =)) simdi hakli olarak herkes kendi istedigini yaziyor simdi slow parca eklemesek desem kimisi istemiyicek ama biraz hardcore gidelim diyorum ben nedersiniz? ayrıca parçaları sectikten sonra upload islemini kim gerceklestirikce?
yazamiyorum gene =) icki kötü sey
Karga WebMaster Admin
Mesaj Sayısı : 592 Yaş : 45 Localisation : Was Here... Kişisel : L.A.S.T.N.I.G.T.M.A.R.E Ruh Hali : Durgun Kayıt tarihi : 15/07/07
Konu: Geri: derleme yapsak? Ptsi Ağus. 06, 2007 7:23 am
tamam kafanıza göre takılında gördüğünüz ilk başlığada açmayın konuyu yaw İstekler başlığın adı ama o istek bu istek değil bu isteğini öneriler bölümüne yazmalıydın Daha da enteresanı sana cevap verenlerin hepsinin yönetimden olması
Ananas
ben bu konuda ilk cevap veren olarak, sadece konuya ne cevap verecegimi bilmedigimden şarkı önerisi vermek en uygunu olarak düşünmemdir diye cvp veriyorum :S