HighHopes Editör
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 40 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 16/07/07
| Konu: APE converter,codec Salı Ağus. 07, 2007 11:40 pm | |
| bir video dosyası indirdim ape formatında cıktı.Bir sürü program denedim dönüşüm için fakat ses var görüntü yok.Elinde bunu çözebilecek program, codec vs. olan arkadaslar paylaşırsa sevinirim.. | |
|
Karga WebMaster Admin
Mesaj Sayısı : 592 Yaş : 45 Localisation : Was Here... Kişisel : L.A.S.T.N.I.G.T.M.A.R.E Ruh Hali : Durgun Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: APE converter,codec Salı Ağus. 07, 2007 11:46 pm | |
| Buyur kardeş.Bir zamanlar bende uğraşmıştım apeler için.Yanlış hatırlamıyorsam bu olmalı http://www.audio-mp3-recorder.com/allformp3/all4amc310.exe | |
|
HighHopes Editör
| Konu: Geri: APE converter,codec Salı Ağus. 07, 2007 11:51 pm | |
| eyvallah sağolasın üstad fakat bu mp3 e ceviriyor muhtemelen indirip denediğim diğer programlar gibi.Ses var ama görüntü yok malesef.Bunu da deneyelim bakalım.. | |
|
Karga WebMaster Admin
Mesaj Sayısı : 592 Yaş : 45 Localisation : Was Here... Kişisel : L.A.S.T.N.I.G.T.M.A.R.E Ruh Hali : Durgun Kayıt tarihi : 15/07/07
| Konu: Geri: APE converter,codec Salı Ağus. 07, 2007 11:56 pm | |
| ape video değilki zaten kardeş.Yeni bir ses dosyası boyutu neredeyse wav kadar uzundur.Yurt dışındakiler mp3 yerine çoğunlukla onu tercih ediyor artık.Neticede bağlantıları çok hızlı | |
|
HighHopes Editör
| Konu: Geri: APE converter,codec Salı Ağus. 07, 2007 11:59 pm | |
| ben de daha önceden cok fazla cevirdim bu formatta dosya fakat indirdiğim dosya bilgisi olarak video yazıyor.Birkaç program da avi ve mpeg e dönüşüm saglıyor.Neden olmasın dedim ben de Fakat gerek kalmadı dosyaları sildim attım.. | |
|
legba Admin
| Konu: Geri: APE converter,codec C.tesi Ağus. 11, 2007 3:39 am | |
| ape karganında söyledigi gibi ses dosyası aynı flac gibi çok yer tutuyor... torrent kullananlar bilir genelde ape ya da flac gelir.
dBpowerAMP Music Converter benim tercih ettiğim program aklında bulunsun istediğin şekilde mp3 yaparsın. | |
|