Lastnightmare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Where the Silence Ends...

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

davulcular için..

3 posters
YazarMesaj
Chaosgreen
Uploader
Chaosgreen

Erkek

davulcular için.. Empty
MesajKonu: davulcular için..   davulcular için.. Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2007 1:26 am

www.drummerworld.com zaten bilen bilir geniş arşivli, güzel anlatımlı ve aradığınız çoğu şeyi videolar-notalar halindebulabileceğiniz güzel bi site : )
antidod

davulcular için.. Empty
MesajKonu: Geri: davulcular için..   davulcular için.. Icon_minitimePerş. Kas. 08, 2007 10:46 pm

gerçekten gzl bir site bikaç atraksiyon çarptım Very Happy
posse_

posse_

davulcular için.. Empty
MesajKonu: Geri: davulcular için..   davulcular için.. Icon_minitimeCuma Kas. 09, 2007 4:05 pm

bayan davulcu çok olmaz hatta yok dencek kadar az bildiim kadarıyla ama ben baya bi aşama kat ettim gibi geliyo tabi kendi çapımda yahu alçak gönüllülük gibi var mı:p ve evet bu site çok güzel,tşkkürler;)
antidod

davulcular için.. Empty
MesajKonu: Geri: davulcular için..   davulcular için.. Icon_minitimeSalı Ocak 15, 2008 3:32 pm

posse_ demiş ki:
bayan davulcu çok olmaz hatta yok dencek kadar az bildiim kadarıyla ama ben baya bi aşama kat ettim gibi geliyo tabi kendi çapımda yahu alçak gönüllülük gibi var mı:p ve evet bu site çok güzel,tşkkürler;)

teklif yok mu daha sana lol!

davulcular için..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GRUBU OLANLAR ICIN GUZEL BI SITE