Lastnightmare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Where the Silence Ends...

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

KONG albümleri

3 posters
YazarMesaj
dani26

KONG albümleri Empty
MesajKonu: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimeÇarş. Eyl. 12, 2007 11:50 pm

arkadaşlar uzun süredir "kong" un bırakın discog'unu albümlerini bulamıyorum.paylaşılırsa çok makbule geçer.
YoLGeZeR
Co-Admin
YoLGeZeR

Erkek

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 12:07 am

kardeş bu bahsettiğin kong kongh die mi yazlıyo ya da mekong aynı grup mu ilk defa duydum da
dani26

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 7:48 pm

dostum aynen yazdığım gibi enstrümental çalıyorlar,bayağı da bilinen bir grupta,bir türlü albümünü bulamadım.
YoLGeZeR
Co-Admin
YoLGeZeR

Erkek

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 8:34 pm

bayağı bilinen bi grupsa neden hiçbir yerde yok ki onu da ben anlamadım
Chaosgreen
Uploader
Chaosgreen

Erkek

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 9:27 pm

Yok.. üç paylaşım programı 7-8 tane site denedim 0 sonuç. Ya süper underground kalmayı başarmışlar yada... ne bilim ismi farklı belki?
dani26

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePaz Eyl. 16, 2007 4:27 pm

arkadaşlar aşağıdaki link ten kong u tanıya bilir,şarkılarından fragmanlar dinleyebilirsiniz.esasında site çok güzel bir site tavsiye ederim.

albümlerini bulamadık ne yazık ki...

http://www.lastfm.com.tr/music/Kong
YoLGeZeR
Co-Admin
YoLGeZeR

Erkek

KONG albümleri Empty
MesajKonu: Geri: KONG albümleri   KONG albümleri Icon_minitimePaz Eyl. 16, 2007 5:40 pm

cidden aradım yani tüm bildiğim arşivllere falan baktım ama bulamadık ne yazıkki

KONG albümleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-